Rohr Bagger GmbH, и Idreco B.V., се обединиха под наименованието ROHR-IDRECO

Rohr Bagger GmbH, Германия, и Idreco B.V., Холандия, се обединиха в една компания с наименованието ROHR-IDRECO Dredge Systems. ROHR-IDRECO e дъщерна компания на Ellicott Dredge Enterprises, която през 2011 г. придоби Rohr Bagger GmbH, а през 2012 г. – и Idreco B.V. Всяко от тези производствени предприятия има своето портфолио, но и двете компании често обслужват едни и същи клиенти в индустрията за добив на инертни материали, в минното дело, както и за почистване на язовири и водоеми.

 

„ROHR-IDRECO е водещ производител на драгажни инсталации и багерни помпи с приложение в добива на инертни материали, както и за драгиране (изсмукване на тинята) от язовири и водоеми“, съобщиха от фирма Икома, представител на компанията в страната. „Като дългогодишен представител на Idreco B.V., благодарение на сливането ще можем да предложим и решенията на Rohr Bagger“.

 

Проектната дейност, продажбите и сервизът на драгажните системи, включително драгажните помпи, се управляват от филиала в Холандия. Производството на драгажните помпи е също в Холандия, а производството на пълното портфолио от драгажни, плаващи грайферни и кошово-верижни багери е базирано в завода на ROHR-IDRECO Bagger в Германия.